Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Σόμπες - Λέβητες

Ηλιάδης Παναγιώτης
Προϊόντα Ξυλείας, Αντιφίλιπποι Καβάλας


Οι δραματικές αλλαγές στη μορφή του καυσίμου λόγω της αύξησης του τιμής του πετρελαίου, φυσικού αερίου, ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος εξαιτίας του φαινομένου του θερμοκηπίου, καθιστά επιτακτική την προσαρμογή των καταναλωτών σε νέα συστήματα θέρμανσης, που να καταναλώνουν φιλικά προς το περιβάλλον καύσιμα, όπως βιομάζα (ξύλο και pellets) από ανακυκλώσιμα υλικά της εκάστοτε χώρας, με χαμηλότερο κόστος στη λειτουργία και χωρίς τον κίνδυνο τον δραματικών αλλαγών στο κόστος χρήσης σε παγκόσμιο επίπεδο καύσιμων, όπως του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.
 
Η σειρά των μηχανημάτων μας αποτελείται από τζάκια, μονάδες και λέβητες που χρησιμοποιούν σα καύσιμο το ξύλο ή pellets και βιομάζα.
 
Τα Προϊόντα μας: Λέβητες πετρελαίου, λέβητες ξύλου, λέβητες pellets, λέβητες βιομάζας, σόμπες pellet, καυστήρες pellet, καυστήρες βιομάζας, φίλτρα στάχτης. 
 
Οι υπηρεσίες μας: Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες μιας κατοικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου ή ενός ξενοδοχείου για θέρμανση και για ζεστό νερό χρήσης καθώς τα προϊόντα μας διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά για υψηλή απόδοση, οικονομία και χαμηλούς ρύπους.